Skip to content
sluiten menu
Inloggen Klant worden?

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

De organisatie
Wegter is een leverancier van totaal concepten voor onder andere de professionele keuken en -tafel. Wij leveren een breed assortiment aan servies, bestek, drinkglazen of zelfs een compleet pakket keukeninventaris ten behoeve van tijdelijke woonruimtes. Onze producten komen terecht in de horeca, de zorg, bedrijven, de overheid en de recreatieve sector. 

Op onze locatie in Oldenzaal werkt een team van meer dan 40 mensen die zich bezighouden met creatie, inkoop, (online)marketing, verkoop en logistiek. Er is een toenemende exportactiviteit. 
Wegter is al meer dan 100 jaar in beweging.

Onze merken & producten
Binnen ons brede assortiment non-food producten verkopen wij zowel onze eigen merken, als merken van andere leveranciers . Wij kennen op dit moment 3 eigen merken. Maastricht Porselein (“fine dining”) , Palmer (“on trend tableware”) en Mammoet Essentials (“relevant basics”)
Behalve onze eigen merken voeren wij onder meer merken als Carlisle, Libbey, Amefa, Royal Leerdam, Luigi Bormioli  en Cheforward. Kijk voor een vollediger overzicht van de merken gerust rond op onze webshop. 

Onze klanten
Wij bedienen een breed scala aan klanten. Onze producten zijn in Nederland onder andere bij  groothandels als Makro, Bidfood en Hanos te vinden. Daarnaast leveren wij vakantieparken met diverse productpakketten.
Tevens behoren de grote e-tailers als Bol.com, Coolblue en Fonq tot onze klanten. Ook de consument heeft dus toegang tot een groot deel van ons assortiment. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wegter wil een innovatieve, betrouwbare en toonaangevende partner zijn die totaaloplossingen aanbiedt in de markt van keuken en tafel in Europa. Ten aanzien van de maatschappelijke verantwoording wil Wegter een bijdrage leveren aan het welzijn van huidige en toekomstige generaties.

Wegter heeft een MVO projectteam dat zich bezighoudt met alles rondom duurzaamheid. Niet in de laatste plaats rondom duurzame inzetbaarheid van medewerkers.